Analiza financiară

4kpis_part3_tracking_jan2012_10603879

Banii iunesc să fie numărați! Și trebuie numărați din diferite părți. Din diferite părți trebuie să vă uitați și la afacerea ta, pentru a înțelege exact, ce influențează cantitatea banilor Dvs.

S-ar părea că până acum doar am primit plata de la client. Dar asta este deja suficient, pentru a forma o multitudine imensă de diverse rapoarte financiare. Principalul dintre ele este raportul despre plăți. Cu ajutorul lui, în regim de timp real, puteți:

Vedea soldurile din orice aparat de casă și cont bancar.

Vedea cifra de afaceri generală privind venitul și cheltuielile mijloacelor financiare.

Compara, la necesitate, soldurile cu extras detaliat.

Dacă aveți o rețea de subdiviziuni, Veți putea vedea imediat toate filialele, dar fiecare filială va putea vedea doar propriile finanțe.

Iar într-un raport separat va fi prezentată profitabilitatea pe fiecare regiune cucerită de Dvs..

Dacă pentru cineva dintre clienții fideli a fost prestat un serviciu pe datorie, nu veți uita despre nimeni. Într-un registru separat vor fi adunați toți datornicii.

Mijloacele obținute pot fi analizate în rubrica servicii prestate. În acest raport va fi arătat:

de câte ori, ce serviciu a fost prestat,

câți bani ați câștigat din asta,

sumele generale vor fi calculatepentru fiecare grup și subgrup de servicii,

Sursa: http://usu.md/ro/uchet_salona_krasotyi.php

Dacă pentru prestarea unui anumit grup de servicii ați cumpărat echipament special sau ați angajat colaboratori suplimentari. Veți înțelege fără efort, cât de bine se recuperează investițiile Dvs.

Un raport separat va arăta distribuirea forțelor la prestarea serviciilor. Dacă ceva se dezvoltă rău, atrageți atenție la cel care se ocupă de această direcție.

De asemenea, dacă aveți mai mulți meșteri de același profil, această analiză o să vă ajute să-i comparați.

Mai mult ca atât, veți obține posibilitatea de a controla dezvoltarea oricărei direcții de activitate. Pentru fiecare direcție veți putea vedea dinamica în timp.

De exemplu, ați deschis o zonă SPA și ați început să prestați servicii de masaj. Programul o să vă arate pentru acest grup de servicii numărul vizitatorilor în decursul fiecărei luni.

Dacă cantitatea vânzărilor serviciilor nu prea ieftine scade, vedeți la general potențialul de cumpărare la momentul actual în raportul „Cecul mediu”.

De asemenea, puteți analiza în ce segment de preț persoanelor le sunt mai accesibile serviciile și produsele Dvs.. Dacă aveți ceva destul de scump și nu se cumpără, micșorați puțin suma, și veți câștiga din contul cantității vândute!

În programul nostru puteți, de asemenea, lua în calcul cheltuielile. Astfel le veți putea controla mai ușor. Veți vedea suma totală pe fiecare articol de cheltuieli. Sumele se vor forma lunar. Totodată, veți putea urmări ușor dinamica.

Atrageți atenție că fiecare raport este însoțit de diverse grafice și diagrame – pentru o mai bună vizibilitate. De exemplu, aici prin linia verde este arătat venitul, iar prin cea roșie — cheltuielile.de asemenea, se calculează automat profitul pentru fiecare lună a muncii Dvs. asidue, care odată cu implementarea programului nostru va deveni neapărat mai ușoară!

2018-06-26

Похожие записи

  • Борьба с лишним весом антицеллюлитный массаж

    Целлюлит – одна из тех проблем, которая абсолютно любую женщину не просто беспокоит, но временами – пугает. Апельсиновая корка, которая может появиться на фигуре, совершенно не привлекает, и запросто мешает жить в полную силу, надевать ту одежду,...